Home Laatste Nieuws Wordt SC Millingen vanavond kampioen?

Wordt SC Millingen vanavond kampioen?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Millingen kan vanavond kampioen worden van de vierde klasse D. De koploper uit Millingen aan de Rijn speelt vanavond om 19:30 het restant van de gestaakte wedstrijd tegen concurrent Germania. In de resterende 63 minuten moeten de bezoekers uit Groesbeek de 1-0 achterstand ombuigen in een zege, anders wordt SC Millingen vanavond kampioen. Saillant detail: Willie Willems, de succesvolle trainer van SC Millingen, is volgend seizoen trainer van Germania.

SC Millingen won de laatste negen wedstrijden en heeft een voorsprong van zes punten met nog twee wedstrijden op het programma. Mocht Germania vanavond toch nog winnen, krijgt SC Millingen zondag een herkansing op bezoek bij VV Ewijk. Maar gezien de 1-4 nederlaag van Germania maandag tegen VV Ewijk, de 1-0 voorsprong en de zegereeks van SC Millingen lijkt een blauwzwart kampioenschap vanavond het meest logische scenario.  SC Millingen kan volgend seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Francois Gesthuizen voor het eerst sinds 2018 weer in de derde klasse spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |