Home Achterhoek Verdediger VV Dieren naar De Graafschap

Verdediger VV Dieren naar De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dennis Hillen speelt zaterdag mogelijk zijn laatste wedstrijd voor VV Dieren. De 18-jarige verdediger vertrekt in de zomer naar De Graafschap, in Doetinchem gaat de fysiek sterke en talentvolle Hillen in het onder 19-elftal voetballen. Dennis Hillen brak na de winterstop definitief door in de hoofdmacht van tweedeklasser VV Dieren en speelde inmiddels dit seizoen al vijftien competitiewedstrijden in het eerste elftal.

VV Dieren is dankzij een serie van dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden opgeklommen naar de negende plaats en directe handhaving in de tweede klasse I. Zaterdag sluit VV Dieren de competitie af in het Overijsselse Hengelo tegen degradatiekandidaat Tubantia. Een Dierense zege is sowieso voldoende voor een derde seizoen in de tweede klasse. Bij een gelijkspel of nederlaag is VV Dieren afhankelijk van de prestaties van concurrent BWO in de thuiswedstrijd tegen FC Zutphen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |