Home Laatste Nieuws SC Millingen terechte kampioen na zege op concurrent

SC Millingen terechte kampioen na zege op concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Millingen is kampioen van de vierde klasse D. Donderdagavond werd het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen concurrent Germania omgezet in een 3-1 overwinning waardoor SC Millingen na de degradatie in 2018 eindelijk weer terugkeert in de derde klasse.

Op een goed bezocht Sportpark De Hove begon het tweede deel van de topper tussen SC Millingen en Germania na 27 minuten en met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Met zijn tweede goal van de wedstrijd bracht Owen Schenning SC Millingen al snel in euforie. Na de fraaie 3-0 van Loek Huisman was de wedstrijd beslist. ondanks de eretreffer van Sofian El Kaddouri in het laatste kwartier.

Dankzij de tiende achtereenvolgende overwinning heeft SC Millingen nu een voorsprong van negen punten op Germania en zal er tijdens het kampioensfeest in Millingen aan de Rijn absoluut niet gediscussieerd hoeven te worden of de titel terecht is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |