Home Laatste Nieuws Nieuw eerste zondagelftal SC Woezik krijgt vorm

Nieuw eerste zondagelftal SC Woezik krijgt vorm

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Terwijl het zondagelftal van SC Woezik zich dit weekend hoopt te plaatsen voor de nacompetitie voor handhaving in de eerste klasse, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe team voor volgend seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Kevin Joosten wordt er met een verjongde selectie en een selectie met veel eigen spelers van de club uit Wijchen een doorstart gemaakt. Een groot deel van de huidige selectie vertrekt, zie: Groot deel spelersgroep SC Woezik heeft nieuw team gevonden – VoetbalGelderland

Van de huidige selectie blijven Rick van der Maazen, Aidan Oubrie en Jasper van Noort het vlaggenschip van de club uit Wijchen Noord trouw, daarnaast zijn al acht versterkingen binnen de vereniging gevonden: Gijs Schamp (onder 19-1), Sam van Gendt (zaterdagteam), Milan Bakker (onder 23-1), Sven Kocken (onder 19-1), Gijs Peters (onder 23-1), Timo Wessels (onder 19-1), doelman Mees Peters (onder 23-1) en David Doodeman Ollero (onder 23-1). Een groot deel van de nieuwe selectie heeft dit seizoen al minuten gemaakt.

SC Woezik speelt zaterdag om 18:00 de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen het al gedegradeerde Voorwaarts Twello en heeft minimaal een punt nodig om niet rechtstreeks te degraderen. Daarbij is SC Woezik afhankelijk van de resultaten van WSV (SDC Putten uit) en NSC Nijkerk (asv Dronten uit).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl