Home Arnhem MASV schakelt snel na afmelding aanvaller

MASV schakelt snel na afmelding aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Niet Gianluca van der Wulp maar Dani Theunissen voetbalt volgend seizoen bij MASV. De Arnhemse Vierde divisieclub werd woensdag onaangenaam verrast met de late afmelding van de 24-jarige Van der Wulp. De snelle aanvaller gaf in december 2023 zijn ja-woord aan MASV maar heeft nu besloten volgend seizoen bij tweedeklasser VV Dieren te blijven. Eerder kwam doelman Jonne Olyslager ook al terug van zijn beslissing om VV Dieren te verlaten en bij WSV te gaan keepen.

MASV schakelde snel en contracteerde Dani Theunissen voor volgend seizoen. De 24-jarige aanvaller was bij N.E.C. en Helmond Sport dichtbij een doorbraak in het betaald voetbal, maar moest vanwege flinke blessures een stap terug doen. De afgelopen anderhalf jaar voetbalde Theunissen bij Vierde divisieclub UDI’19.

Technisch manager Jaimy Vahlkamp van MASV: ,,Helaas heeft Gianluca ervoor gekozen om bij VV Dieren te blijven ondanks zijn toezegging. Wij hebben met Dani Theunissen een mooie versterking gevonden. Hoewel Dani door een blessure weinig minuten heeft gemaakt bij UDI is hij inmiddels zo goed als fit.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |