Home Laatste Nieuws Topscorer keert terug bij WVW Weurt

Topscorer keert terug bij WVW Weurt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Koen Fintelman keert volgend seizoen weer terug bij WVW Weurt. De 23-jarige aanvaller vertrok vorige zomer als topscorer met 24 gescoorde competitiegoals bij de vijfdeklasser uit Weurt om het drie niveaus hoger bij Beuningse Boys te proberen.

Bij de tweedeklasser uit Beuningen kwam Fintelman tot op heden tot 19 competitieduels. Het team van trainer Martijn Bartels won afgelopen maandag met 1-2 van SC Varsseveld en verzekerde zich daarmee van handhaving in de tweede klasse G.

De terugkeer van Fintelman is een mooie kwaliteitsimpuls voor WVW Weurt dat het seizoen afsloot op de zevende plaats in de vijfde klasse D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |