Home Laatste Nieuws Talentvolle middenvelder naar NSC Nijkerk

Talentvolle middenvelder naar NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NSC Nijkerk heeft de selectie voor volgend seizoen uitgebreid met Aras Salah. De middenvelder speelt dit seizoen in Hilversum bij derdeklasser SV Olympia’25 en was in de jeugd onder meer actief voor N.E.C. en SV Spakenburg. Op de Facebook-pagina van NSC Nijkerk introduceert Salah zichzelf: ,,Ik ben een rustige speler die op het middenveld uit de voeten kan met een goede trap in beide benen, met een goed overzicht, het spel kan lezen waarbij intercepties een van mijn kwaliteiten zijn. Ik wil NSC Nijkerk helpen om wee richting de Hoofdklasse te gaan, daar waar de club thuishoort!”

NSC Nijkerk is aan een knappe eindsprint bezig, door tien punten uit de laatste vier wedstrijden staat de formatie uit Nijkerk momenteel op nacompetitieplek elf in de eerste klasse G. Op de spannende laatste speeldag moet de formatie uit Nijkerk naar asv Dronten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |