Home Achterhoek Kwaliteitsimpuls voor Sprinkhanen

Kwaliteitsimpuls voor Sprinkhanen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De nieuwe trainer André Evers krijgt volgend seizoen bij de Sprinkhanen de beschikking over drie spelers met ervaring op een hoger niveau. Volgens De Gelderlander vragen de broers Jan en Martijn van Zimmeren overschrijving aan van DVC’26 naar Sprinkhanen en speelt ook Stefan Ordelman volgend seizoen zijn thuiswedstrijden op Sportpark De Meikamer.

Doelman Martijn van Zimmeren en middenvelder Jan van Zimmeren stopten dit seizoen per direct bij tweedeklasser DVC’26 na een conflict met trainer Willem Mulderij. Ordelman was al gestopt bij de hoofdmacht van DVC’26, maar de middenvelder speelde in het verleden drie seizoenen in Didam en verder onder meer bij Arnhemse Boys, SML en RKHVV.

Na de degradatie uit de vierde klasse C speelt Sprinkhanen volgend seizoen voor het eerst sinds 2012 in de vijfde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |