Home Achterhoek Spectaculair gelijkspel DCS en Sc Westervoort (foto’s)

Spectaculair gelijkspel DCS en Sc Westervoort (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DCS en Sportclub Westervoort hebben maandagmiddag hun spannende en goed bezochte derby afgesloten met een 3-3 gelijkspel. Gezien de resultaten op de andere velden was alleen de neutrale toeschouwer tevreden met dit resultaat. Sc Westervoort heeft door het puntenverlies de unieke kans misgelopen om de laatste speeldag van de tweede klasse G als koploper te beginnen, terwijl DCS moet vrezen voor de nacompetitie voor handhaving.

Op Sportpark Hengelder in Zevenaar ging DCS met een 1-0 voorsprong rusten dankzij een goal van Sven Willems. Invaller Tim Hendriks kopte Westervoort halverwege langszij, waarna Willems DCS weer op voorsprong bracht. Na een fraaie aanval bracht invaller Martijn Derksen Sportclub op 2-2, waarna Moeniale Sopacua de matchwinner leek te worden. Met een doeltreffende directe vrije trap bracht Ugur Cakir Sportclub Westervoort op de uiteindelijke 3-3.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl