Home Laatste Nieuws SC Millingen bijna kampioen na verrassende zege VV Ewijk

SC Millingen bijna kampioen na verrassende zege VV Ewijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Ewijk heeft op tweede pinksterdag voor ene daverende verrassing gezorgd. De middenmoter uit Ewijk won met 1-4 van Germania waardoor SC Millingen bijna kampioen van de vierde klasse D is. Voor de ploeg van trainer Fred Razing waren Kees van Koolwijk, Cas Thomassen, Jelle Hock en invaller Brian de Groot trefzeker, voor de thuisploeg scoorde Eliza Abraham de enige goal.

SC Millingen heeft met nog twee wedstrijden op het programma een voorsprong van zes punten op Germania, donderdagavond wordt het restant van SC Millingen- Germania uitgespeeld op Sportpark De Hove in Millingen, aftrap 19:30. SC Millingen staat met 1-0 voor en heeft aan een punt voldoende voor het kampioenschap en promotie naar de derde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |