Home Achterhoek FC Zutphen neemt afscheid van drietal

FC Zutphen neemt afscheid van drietal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

FC Zutphen heeft zaterdag na de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen VV Den Ham afscheid genomen van drie spelers. De tweedeklasser uit Zutphen gaat na dit seizoen verder zonder Joey Wolsink, Koen Hulleman en Timon Kuiper.

Doelman Joey Wolsink kwam in 2020 naar FC Zutphen en moet vanwege een zware knieblessure noodgedwongen stoppen. Verdediger Koen Hulleman stopt vanwege gewijzigde werkzaamheden met prestatievoetbal. Timon Kuiper verruilt Sportcomplex ’t Meijerink voor een Amerikaans avontuur.

Door de zege op VV Den Ham verzekerde FC Zutphen zich ook officieel van nog een seizoen in de tweede klasse, de fusieclub staat in het debuutseizoen in de tweede klasse I op een verdienstelijke zesde positie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |