Home Arnhem RKHVV thuis te sterk voor SDC Putten (foto’s)

RKHVV thuis te sterk voor SDC Putten (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

RKHVV heeft de laatste thuiswedstrijd van de competitie met 2-1 van SDC Putten gewonnen. Door de overwinning blijft de Huissense formatie van trainer Frans Koenen in de race voor een plek in de nacompetitie. Voor RKHVV was clubtopscorer Jamarro Diks al vroeg in de tweede helft tweemaal trefzeker. Voor de bezoekers uit Putten scoorde Mark Bouwman vlak voor tijd koppend de aansluitingstreffer. SDC Putten is met nog een thuiswedstrijd tegen WSV op het programma de nummer twee van de eerste klasse G. Het als vierde geklasseerde RKHVV sluit de competitie zaterdag in Gendt af met een derby tegen De Bataven.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |