Home Achterhoek IJzersterk VIOD als kampioen terug naar tweede klasse

IJzersterk VIOD als kampioen terug naar tweede klasse

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

VIOD is op tweede pinksterdag kampioen van de tweede klasse G geworden. De Doetinchemse lijstaanvoerder won op het goed bezochte Sportpark Dichteren met 2-0 van subtopper OBW en behaalde daarmee op de voorlaatste speeldag het verdiende kampioenschap. VIOD degradeerde in 2022 via de nacompetitie uit de tweede klasse en keert volgend seizoen als kampioen terug op dat niveau. Tegen OBW waren Lucas Gerrits en invaller Julian Kuster in het laatste kwart de doelpuntenmakers voor de talentvolle ploeg van trainer Rudi Vonk.

VIOD heeft in de sterke derde klasse C een voorsprong van vijf punten op SDOUC en negen punten op Jonge Kracht. Het defensief sterke VIOD hield in acht van de dertien thuiswedstrijden de nul en verloor alleen van Spero en DVV. Ondanks het vertrek van de ijzersterke Bohdy van Hal naar AZSV moet dit VIOD in de tweede klasse ook in het linkerrijtje kunnen spelen.

2e klasse G:
Kampioen: VIOD
Nacompetitiedeelnemers: SDOUC, Jonge Kracht, OBW

 

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

John van der Kamp, VIOD 22 mei 2024 - 14:53

VIOD is op tweede pinksterdag kampioen van de tweede klasse G geworden.

???
Copy paste ?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |