Home Laatste Nieuws Ervaren divisiespeler naar Roda Boys

Ervaren divisiespeler naar Roda Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roda Boys heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Furkan Cetin van Vierde divisieclub LRC Leerdam. De ervaren Cetin kan op meerdere posities spelen, waaronder linksback. De 28-jarige aanwinst van Roda Boys speelde in de jeugdopleiding van onder meer PSV, RKC Waalwijk, Willen II en FC Den Bosch en op hoog amateurniveau bij SteDoCo, LRC en Zuidvogels. Sinds 2021 is Cetin bezig aan zijn tweede periode in Leerdam.

Na de 2-2 in de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Nivo Sparta lijkt het als derde geklasseerde Roda Boys het kampioenschap mis te lopen en moet het proberen via de nacompetitie te promoveren naar de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |