Home Laatste Nieuws Derde achtereenvolgende degradatie amateurs N.E.C.

Derde achtereenvolgende degradatie amateurs N.E.C.

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Door een 1-5 thuisnederlaag tegen kampioen Quick 1888 zijn de amateurs van N.E.C. gedegradeerd. De ploeg van de vertrekkende trainer Engin Dag heeft met nog een wedstrijd op het programma een achterstand van vier punten op nacompetitieplek twaalf van Hapse Boys. N.E.C. degradeert samen met hekkensluiter Vorstenbossche Boys uit de derde klasse D.

De amateurs van N.E.C. stonden in het afgebroken corona-seizoen 2020/21 nog bovenaan de eerste klasse C. In het seizoen 21/22 moest de roodzwartgroene formatie uit Nijmegen zich in april 2022 noodgedwongen terugtrekken vanwege personele problemen en volgde een automatische degradatie. Vorig seizoen degradeerde N.E.C. als de nummer voorlaatst van de tweede klasse en met de derde degradatie op rij is de vrije val compleet. Tot overmaat van ramp raakt de Nijmeegse club aan het einde van het seizoen enkele sterkhouders kwijt waaronder doelman Alessio Budel (Blauw Geel’38) en aanvoerder Younes Corty (DTS Ede).

Onder de nieuwe trainer Frank Koch zal N.E.C. er volgend seizoen in de vierde klasse ongetwijfeld alles aan doen om weer sportieve resultaten te halen op De Eendracht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |