Home Laatste Nieuws Trainer AGOVV stopt per direct

Trainer AGOVV stopt per direct

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jos Dietrich vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van AGOVV. In januari 2023 tekende Dietrich samen met Jerry Cooke een contract vanaf de start van dit seizoen bij de Apeldoornse tweedeklasser tot de zomer van 2025. Volgens de website van AGOVV heeft Dietrich besloten te stoppen als trainer omdat “hij op dit moment niet zijn volledige potentieel kan benutten als hoofdtrainer van de club. Hij ziet onvoldoende perspectief op korte termijn om zijn werkzaamheden effectief uit te voeren.”

AGOVV verloor zaterdag de laatste competitiewedstrijd met 2-1 van SV Epe en is als de nummer dertien en laatste van de tweede klasse H gedegradeerd naar de derde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl