Home Arnhem WVV Wageningen profiteert van periodetitel Veluwse Boys

WVV Wageningen profiteert van periodetitel Veluwse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

WVV Wageningen heeft zich als de nummer vier van de vijfde klasse B geplaatst voor de nacompetitie. De formatie uit Wageningen profiteert van de periodetitel van Veluwse Boys, dat na een spannende wedstrijd tegen de Wageningse studentenformatie van GVC periodekampioen werd. Wageningen won zelf op de slotdag van de competitie overtuigend met 6-2 van hekkensluiter EZC’84.

Vooraf was al duidelijk dat VV Hulshors kampioen was en dat Veluwse Boys en Zuid Arnhem zeker waren van de nacompetitie. Omdat Veluwse Boys lang achterstond tegen GVC had de Renkumse fusieclub SCW’23 lang hoop op een gunstige ontknoping en periodewinst. SCW’23 kwam in Apeldoorn tegen ZVV’56 in een onvriendelijke slotfase niet verder dan 2-2 en had achteraf bij winst ook naast de periodetitel gegrepen door een sterke slotfase van Veluwse Boys. De club uit Garderen werd door de zege niet alleen periodekampioen maar ook tweede, waardoor het al direct in de finale van de nacompetitie staat.

5e klasse B:
Kampioen: VV Hulshorst
Nacompetitiedeelnemers: Veluwse Boys, Zuid Arnhem, Wageningen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |