Home Laatste Nieuws VV Hierden nu al kampioen

VV Hierden nu al kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zonder zelf te spelen is voetbalvereniging Hierden zaterdagmiddag kampioen geworden van de tweede klasse H. Door het onverwachte 0-0 gelijkspel van Unicum Lelystad in de thuiswedstrijd tegen middenmoter FC Horst werd vv Hierden een week eerder dan verwacht kampioen.

VV Hierden was dit weekend vrij en ging er vanuit zaterdag 25 mei kampioen te worden in de thuiswedstrijd tegen subtopper VV Nunspeet. De ploeg van de naar Sparta Nijkerk vertrekkende trainer Bert van Hunenstijn had een voorsprong van twee verliespunten op de enige concurrent Unicum. Door de onverwachte doelpuntloze remise in Lelystad werd het kampioensfeest in Hierden echter een week naar voren geschoven.

Ondanks twee nederlagen in de laatste vijf wedstrijden is VV Hierden de meest stabiele club van de tweede klasse H en de terechte kampioen. De club uit Hierden kreeg maar 17 tegentreffers in 23 wedstrijden te verwerken en keert na twee seizoenen in de tweede klasse volgend seizoen weer terug in de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl