Home Achterhoek Verrassende wending keeperscarrousel

Verrassende wending keeperscarrousel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De keeperscarrousel draait de afgelopen maanden op volle toeren, deze week waren er enkele verrassende wendingen te noteren: Zalmai Rahman gaat niet van Duno naar VV Dieren maar naar FC Zutphen en Jonne Olyslager gaat niet van VV Dieren naar WSV maar blijft op Sportpark Het Nieuwland.

Vanwege een blessure is de betrouwbare FC Zutphen-doelman Joey Wolsink per direct gestopt. De tweedeklasser uit Zutphen heeft in Zalmai Rahman een opvolger gevonden. Rahman keepte in het verleden bij Sportclub Brummen en VV Oeken en maakte afgelopen zomer de overstap naar eersteklasser Duno. Zaterdagavond maakte de 28-jarige doelman uit Brummen zijn competitiedebuut voor Duno in de met 2-3 gewonnen wedstrijd tegen Voorwaarts Twello. Rahman moet op Sportcomplex ’t Meijerink de concurrentie aan met de jonge en talentvolle doelman Siem Isselman die de laatste wedstrijden van dit seizoen het doel van FC Zutphen verdedigd.

VV Dieren heeft het ontstane keepersprobleem inmiddels opgelost. De 22-jarige eerste doelman Jonne Olyslager zou na dit seizoen VV Dieren inwisselen voor de Apeldoornse eersteklasser WSV, waar hij de concurrentie met de ervaren Siemen Reusken zou moeten aangaan. Mede doordat Olyslager na de zomer met een nieuwe studie gaat starten, heeft de 22-jarige keeper nu toch besloten om VV Dieren trouw te blijven.  Dankzij de knappe serie van dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden heeft VV Dieren handhaving in de tweede klasse nu in eigen hand.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |