Home Achterhoek AVW’66 en SV Twello komen niet tot scoren (foto’s)

AVW’66 en SV Twello komen niet tot scoren (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ondanks dat AVW’66 en SV Twello zaterdag niet scoorden, was de wedstrijd op de voorlaatste speeldag van de derde klasse A het bekijken zeker waard. AVW’66 had een licht veldoverwicht, maar de bezoekers uit Twello schoten in de eerste helft op de lat. In de tweede helft was het vooral aan de uitblinkende doelman Steven Koopmans van SV Twello te danken dat het 0-0 bleef. Beide clubs eindigen in de middenmoot en spelen ook volgend seizoen in de derde klasse.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |