Home Achterhoek 5A: Oranje Blauw periodekampioen, Leones naar nacompetitie

5A: Oranje Blauw periodekampioen, Leones naar nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ondanks een 3-0 nederlaag tegen Arnhemse Boys heeft SV Leones zich als de nummer vier van de vijfde klasse A geplaatst voor de nacompetitie. Het zaterdagteam van de club uit Beneden-Leeuwen profiteert van de periodetitel van Oranje Blauw.

De formatie uit Nijmegen verloor in eigen huis met 0-2 van kampioen Wisch door twee goals van Stijn Alkema, maar bleef in de strijd om de derde periodetitel Arnhemse Boys op doelsaldo voor. Wel werd Oranje Blauw op de laatste speeldag nog gepasseerd door Elistha. De club uit Elst won met 1-6 van SVHA en heeft als de nummer twee van de competitie nu een veel gunstiger nacompetitieschema.

Vijfde klasse A:
Kampioen: Wisch
Deelnemers nacompetitie: Elistha, Oranje Blauw, SV Leones

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |