Home Arnhem Kampioen csv Apeldoorn terug naar Vierde divisie

Kampioen csv Apeldoorn terug naar Vierde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

CSV Apeldoorn is zaterdagavond de terechte kampioen van de eerste klasse G geworden en promoveert naar de Vierde divisie. In Apeldoorn won csv Apeldoorn de derby van WSV met 2-3, waardoor het tweede kampioenschap van de eerste klasse in drie seizoenen gevierd kan worden op Sportpark Orderbos.

Op De Voorwaarts van buurman WSV kende csv Apeldoorn een fantastische start, na ene half uur was het al 0-3 dankzij goals van Ilias Yadir, Kelly Joao en Laurence van den Enk. Binnen tien minuten in de tweede helft kwam WSV via Toby Kuhnen en Mattijs Gijse terug tot 2-3, maar de zege en daarmee het kampioenschap kwam niet meer in gevaar voor het team van trainer Jan Kromkamp. CSV Apeldoorn heeft niet alleen voorsprong van negen punten op SDC Putten en asv Dronten maar ook de meest gescoorde doelpunten en de minste tegentreffers.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl