Home Arnhem 3B: Vandaag feest voor VV Renswoude en WAVV?

3B: Vandaag feest voor VV Renswoude en WAVV?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de derde klasse B kan VV Renswoude vanmiddag kampioen worden. De koploper heeft aan een overwinning in Wijk bij Duurstede tegen CDW voldoende om op de voorlaatste speeldag de titel binnen te halen en te promoveren naar de tweede klasse.

WAVV kan zich vanmiddag als winnaar van de tweede periodetitel net als vorig seizoen plaatsen voor de nacompetitie. Wint WAVV in Ede van Fortissimo dan is het periodekampioen. ONA’53 is dit weekend vrij en zal zich via de ranglijst plaatsen voor de nacompetitie.

De strijd om het derde nacompetitieticket gaat tussen Hoevelaken en Advendo’57. SC Hoevelaken heeft twee punten meer en speelt vanmiddag thuis tegen Terschuurse Boys, Advendo’57 speelt in Rhenen tegen Candia’66.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |