Home Laatste Nieuws Zeven spelers en nieuwe trainer voor zaterdagteam De Treffers

Zeven spelers en nieuwe trainer voor zaterdagteam De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marc Peters gaat Wilbert Hendriks opvolgen als trainer van het zaterdagteam van De Treffers. De 45-jarige Peters was in het verleden onder meer speler van N.E.C. , TOP Oss, De Treffers, Germania, DIO’30 en Groesbeekse Boys en zal volgend seizoen als trainer in de vierde klasse starten. De Treffers heeft als de nummer twaalf van de derde klasse A alleen nog een theoretische kans om niet rechtstreeks te degraderen. De Treffers hebben met nog twee wedstrijden op het programma zes punten minder dan nacompetitieplek elf van ZZC’20, maar ook een negatiever doelsaldo van vijftien doelpunten. Zaterdag speelt De Treffers een uitwedstrijd tegen Sportclub Brummen.

De selectie van het zaterdagteam krijgt, mede vanwege de keuze van De Treffers om te stoppen met het onder 21 team, een flinke kwaliteitsinjectie. De volgende spelers spelen volgend seizoen op zaterdag voor De Treffers: Jaap Smits (Groesbeekse Boys), Daan Wijnhoven (Groesbeekse Boys), Jorrit Fleuren (Rood Wit), Mikey Geurts (Rood Wit) en Glenn Wijnhoven. Bovendien maken Daan Janssen en David Bicentini vanuit het onder 21-elftal de overstap naar het zaterdagteam.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |