Home Arnhem Zes nieuwe spelers voor SML

Zes nieuwe spelers voor SML

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SML is druk bezig de selectie voor volgend seizoen op peil te brengen. Volgens De Gelderlander verwelkomt de Arnhemse derdeklasser volgend seizoen zes nieuwe spelers op De Bakenberg: doelman Nick van Doorn (was gestopt), Edo Classen (VDZ), Olivier Beekman (SV Kampong), Rens Snel (was gestopt), Tim Sprakel (Sparta Enschede) en David Campman (DVV). Jens Vlemingh, Jorn Timmermans en Stef Borghs uit de jeugd maakten dit seizoen al speelminuten in de hoofdmacht en zijn volgend seizoen selectiespelers, net als de jeugdspelers Kato Michorius en Joep Stevens.

SML kan zich als winnaar van de derde periodetitel van de derde klasse B nog plaatsen voor de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse, komende maandag staat in Arnhem de cruciale competitiewedstrijd tegen Witkampers op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |