Home Betaald VoetbalVitesse Vitesse krijgt goed nieuws: ‘Goedkeuring voor aandelenoverdracht’

Vitesse krijgt goed nieuws: ‘Goedkeuring voor aandelenoverdracht’

door Redactie
0 reacties

Vitesse heeft vandaag – vrijdag 17 mei – goed nieuws ontvangen vanuit Zeist. De Licentiecommissie heeft immers goedkeuring gegeven voor de gewenste aandelenoverdracht. Daarmee kan Vitesse zich richten op het afronden van de reeds gestarte processen.

De afgelopen weken heeft Vitesse enorme stappen gezet om te kunnen voldoen aan de gestelde eisen. De organisatiestructuur en de invulling daarvan heeft een metamorfose ondergaan, er is constructief contact met ING Bank en BDO accountants en de aandelen van PMH (Valeriy Oyf) lijken zo spoedig mogelijk overgedragen te worden naar de onafhankelijke stichting Vitesse voor Altijd.

Algemeen directeur ad interim Edwin Reijntjes is voorzichtig positief: “Wij zijn enorm blij met het signaal vanuit Zeist vandaag. We zijn op de goede weg – ook door de constructieve houding van de Common Group -, dat is loon naar het harde werken. Tegelijkertijd ‘moet er nog heel wat water door den Rijn stroomen’. We zijn er nog niet, dat besef is er. We gaan keihard door met hetgeen wij mee bezig zijn en bekijken het van week tot week met de Licentiecommissie. Voor alle Vitessenaren; er lijkt licht aan het einde van de tunnel te ontstaan en dat komt ook door jullie onvoorwaardelijke steun! Voor Geel-Zwart.”

Vitesse verwacht vandaag ook positief bericht van BTI en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Daarmee kan Vitesse daadwerkelijk het hoofdstuk – met het Russische verleden – definitief afsluiten en de aandelen overdragen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |