Home Arnhem Mats Grotenbreg toch niet naar DOVO

Mats Grotenbreg toch niet naar DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mats Grotenbreg stapt na dit seizoen toch niet over naar DOVO. De 26-jarige centrale verdediger tekende in december een contract bij de Derde divisieclub uit Veenendaal maar vanwege gewijzigde werkomstandigheden hebben beide partijen nu besloten het contract te ontbinden.

Op de website van DOVO wordt dit op deze manier toegelicht: “In het dagelijks leven werkt Mats aan de op- en uitbouw van zijn eigen onderneming, service- en montagebedrijf MAG Services. De tijd en aandacht die dat vergt, zijn niet te combineren met voetbal op topamateurniveau, zo schat hij inmiddels in. DOVO heeft begrip getoond voor die persoonlijke omstandigheden, waarop partijen in goed overleg hebben besloten de overeenkomst te ontbinden.”

Grotenbreg maakte in de winterstop de overstap van cupfighter USV Hercules naar derdeklasser Jonge Kracht in Huissen en was in het verleden onder meer speler van Vitesse, PSV, TOP Oss, Duno en GVVV. Grotenbreg gaat met Jonge Kracht proberen via de nacompetitie te promoveren naar de tweede klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |