Home Arnhem Extra seizoen Opoku bij MASV

Extra seizoen Opoku bij MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonathan Opoku speelt ook volgend seizoen bij MASV. De 34-jarige aanvaller werd in de winterstop vastgelegd door de ambitieuze Arnhemse Vierde divisieclub. Vanwege een blessure bij Opoku liet het officiële debuut van de technisch vaardige aanvaller enige tijd op zich wachten, maar inmiddels heeft de ervaren oud-prof in de gewonnen wedstrijden tegen TVC’12 (1-2) en Be Quick 1887 (1-0) als invaller zijn eerste speelminuten voor MASV gemaakt.

Technisch manager Jaimy Vahlkamp is blij met de contractverlening van Opoku: ,,Jonathan blijft nog een seizoen bij MASV. Hij begint nu net fit te worden en met zijn kwaliteit brengt hij die ervaring mee die erg belangrijk is voor de veelal jonge spelers die wij hebben. Jonathan heeft het zelf ook erg naar zijn zin en wil zich ook gaan focussen op een maatschappelijke carrière en vandaar dat hij niet meer de ambitie heeft voor de Tweede divisie. Ik denk een win-win situatie!”

MASV speelt zaterdag om 18:00 in Vriezenveen tegen DETO en zet bij winst een flinke stap richting de derde periodetitel en plaatsing voor de nacompetitie voor promotie naar de Derde divisie.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |