Home Arnhem Nieuwe doelman voor Eendracht Arnhem

Nieuwe doelman voor Eendracht Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Lorenzo Hartman vertrekt na dit seizoen bij Eldenia en vraagt overschrijving aan naar Eendracht Arnhem. De 20-jarige doelman uit Arnhem gaat bij vijfdeklasser Eendracht Arnhem de concurrentiestrijd aan met Dion Rebergen om een plek onder de lat.  Hartman speelde in het verleden bij ESA en is sinds 2022 de reservekeeper van derdeklasser Eldenia achter Jeffrey Rutten. Daarnaast is voetbaldier Hartman scheidsrechter in de jeugdcompetities en jeugdtrainer bij ESA.

Eerder werd al bekend dat Jordi Böhmer (Zuid Arnhem), Ahmed Lak (DTS Ede), Marvin Willemsen (ONA’53), Mehmethan Sertdemir (Elsweide), Leroy van den Tooren (Eldenia) en Seyid Ahmed Acar (VVO) volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark Over het lange water spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |