Home Laatste Nieuws Nieuwe datum gestaakt duel SC Millingen-Germania

Nieuwe datum gestaakt duel SC Millingen-Germania

Geen punten in mindering Germania

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het restant van de topper tussen SC Millingen en Germania wordt donderdagavond 23 mei gespeeld. Het mogelijke kampioensduel van SC Millingen werd zondag halverwege de eerste helft bij een 1-0 voorsprong door de scheidsrechter wegens ‘wanordelijkheden’ gestaakt. Het tweede deel van de wedstrijd in de vierde klasse D op Sportpark De Hove in Millingen begint om 20:00, er worden nog 63 minuten gespeeld en de stand is 1-0.

De KNVB heeft Germania een boete van 100 euro gegeven voor ‘schuld door staken wegens wanordelijkheden’, bovendien heeft W. Benders een schorsing van twee wedstrijden gekregen wegens ‘overtredingen begaan door teamofficials’. Germania heeft geen punten in mindering gekregen waardoor de strijd om het kampioenschap op het veld beslist wordt. 

Interessant is dat SC Millingen komende maandag vrij is en Germania thuis tegen VV Ewijk speelt. Wint Germania die wedstrijd gaat het met een achterstand van drie punten donderdagavond naar Millingen voor een zinderende ontknoping van de competitie. Volgende week zondag wordt de competitie afgesloten met VV Ewijk-SC Millingen en Blauw Wit-Germania, het doelsaldo van SC Millingen (+38) is momenteel iets beter dan het doelsaldo van Germania (+35).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |