Home Laatste Nieuws Talentvolle verdediger kiest voor EFC’58

Talentvolle verdediger kiest voor EFC’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ruben Lubbersen speelt komend seizoen bij EFC’58. De 18-jarige Lubbersen voetbalt momenteel bij tweedeklasser FC Horst, waar hij voornamelijk in de onder 19 actief is en bij vriendschappelijke duels af en toe met de hoofdmacht mee doet. Lubbersen doorliep de hele jeugdopleiding bij FC Horst, maar verwacht bij het twee klasse lager spelende EFC’58 een grotere kans te hebben op speelminuten in het eerste elftal.

Lubbersen is een rechtsbenige centrale verdediger die ook uit de voeten kan als rechtsback en is de eerste versterking voor EFC’58 dat na de degradatie uit de derde klasse C volgend seizoen in de vierde klasse speelt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |