Home Laatste Nieuws Middenvelder zesde versterking voor NSC Nijkerk

Middenvelder zesde versterking voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Terwijl NSC Nijkerk dankzij zeven punten uit de laatste drie wedstrijden van vrijwel zekere degradant inmiddels is opgeklommen naar nacompetitieplaats elf in de eerste klasse G is de club uit Nijkerk ook druk bezig om de selectie voor volgend seizoen te versterken. Nadat de afgelopen periode al Ryan Kwint (DVS’33), Accasi King (EFC’58), Jonathan Katshima (ASC Nieuwland), Jonas Katshima (VV Zeewolde) en Youssef Hadi (Fortissimo) werden vastgelegd is nu ook overeenstemming bereikt met Sten de Mots.

Sten de Mots is een talentvolle aanvallende middenvelder die dit seizoen in het derde elftal van Derde divisieclub Sparta Nijkerk speelt en bij NSC Nijkerk in een eerste elftal wil gaan voetballen. NSC Nijkerk sluit de reguliere competitie af met een thuiswedstrijd tegen De Bataven en een uitduel tegen asv Dronten en hoopt SC Woezik en Voorwaarts Twello voor te blijven om zo rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |