Home Achterhoek Middenvelder van Longa’30 naar De Graafschap

Middenvelder van Longa’30 naar De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Gelderlander meldt dat Xander Lubbers na dit seizoen de overstap maakt van Longa’30 naar De Graafschap. In Doetinchem gaat de 18-jarige middenvelder in eerste instantie onderdeel uitmaken van het onder 21 elftal.

Lubbers is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Longa’30 en is samen met doelman Dyon Esink de enige speler die nog in alle competitiewedstrijden van de Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde in actie kwam. De talentvolle Winterswijker kwam daarin tot drie doelpunten. Lubbers speelt daarnaast in de zaal voor LZV/Kuypers Hair& Wellness. De middenvelder maakte vorige zomer de overstap vanuit het Duitse Rot Weiss Essen naar Longa’30.

Lubbers is met Longa’30 nog in een spannende degradatiestrijd in de Vierde divisie D verwikkeld. Zaterdag volgt de derby tegen AZSV en op de laatste speeldag volgt een thuiswedstrijd tegen VVOG.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |