Home Arnhem Hidde Eshuis naar csv Apeldoorn

Hidde Eshuis naar csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ondanks een eerder akkoord met DTS Ede vertrekt Hidde Eshuis aan het einde van het seizoen toch bij de club uit Ede. De linksbenige sterkhouder keert volgend seizoen terug bij csv Apeldoorn.

De 24-jarige Arnhemmer werd in 2022 kampioen van de eerste klasse met csv Apeldoorn en vertrok toen, mede vanwege een studie in Utrecht, bij de roodgele formatie uit Apeldoorn. De verdedigende middenvelder heeft aan DTS Ede laten weten dat hij kiest voor zijn sportieve ambities en met csv Apeldoorn in de Vierde divisie wil spelen. Eshuis kan ook als centrale verdediger spelen en was in het verleden ook speler van SML, Vitesse en Go Ahead Eagles.

CSV Apeldoorn en DTS Ede treffen elkaar op de laatste speeldag in de eerste klasse G, csv Apeldoorn is dan waarschijnlijk al kampioen. DTS Ede hoopt zich nog te plaatsen voor de nacompetitie. Eshuis is momenteel geblesseerd.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |