Home Arnhem Aanvallende versterking voor Blauw Geel’55

Aanvallende versterking voor Blauw Geel’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Shem Boersma speelt volgend seizoen bij Blauw Geel’55 meldt Ede Stad.nl. De 23-jarige aanvaller uit Ede was in het verleden op hoog niveau actief bij De Zouaven en kwam na een verhuizing uit het westen van het land bij De Merino’s en Voetbalvereniging Veenendaal terecht. Volgend seizoen komt Boersma vierdeklasser Blauw Geel’55 van trainer Gerwin Dekker versterken, de selectie van de vierdeklasser krijgt volgend seizoen zowel kwalitatief als kwantitatief een flinke impuls.

Blauw Geel’55 staat momenteel op de vierde plaats in de vierde klasse A en hoopt mee te doen aan de nacompetitie, dat kan via de ranglijst of de tweede periodetitel. Zaterdag speelt Blauw Geel’55 in Wekerom tegen concurrent SDS’55, op de laatste speeldag volgt een thuisduel tegen BVC’12.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |