Home Laatste Nieuws Weer talent van csv Apeldoorn naar Be Quick

Weer talent van csv Apeldoorn naar Be Quick

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mustafa Abdi keert na dit seizoen terug bij Be Quick Zutphen. De talentvolle Abdi vraagt overschrijving aan van csv Apeldoorn. In de winterstop van vorig seizoen vertrok Abdi juist uit Zutphen naar de club uit Apeldoorn om daar in het onder 19-elftal meer speelminuten te maken. Eerder werd al bekend dat ook middenvelder Amrish Lachman en aanvaller Justin Hogewey na dit seizoen overstappen van csv Apeldoorn naar Be Quick.

Op de website van Be Quick geeft Mustafa Abdi een toelichting: “Ik kom terug naar Be Quick Zutphen omdat dit de beste plek is om mijn voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen. Hier kan ik in een volwassen team spelen en mezelf uitdagen om steeds beter te worden.”

Be Quick staat op de tweede plaats in de derde klasse A en maakte verder ook al de komst van Ertugrul Karakaya (EDS) en doelman Hidde Wind (Groen Wit’62) bekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |