Home Laatste Nieuws AGOVV versterkt selectie met twee middenvelders

AGOVV versterkt selectie met twee middenvelders

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Guido Dijkgraaf en Milo Oosterhof maken na dit seizoen de overstap van csv Apeldoorn naar AGOVV. De twee middenvelders komen in het onder 23-team van csv Apeldoorn uit en willen komend seizoen in de hoofdmacht van AGOVV gaan schitteren. AGOVV degradeert dit seizoen uit de tweede klasse H en is volgend seizoen weer derdeklasser. Eerder verzekerde AGOVV zich voor volgend seizoen al van Kevin Clifford (SV Orderbos), Junior Palts (Apeldoornse Boys) en Justin Jansen (csv Apeldoorn).

De 21-jarige Dijkgraaf speelde al eerder een seizoen in een vriendenteam van AGOVV en doorliep verder de hele jeugdopleiding van csv Apeldoorn. Op de website van AGOVV spreekt hij zijn verwachtingen uit: “Ik kan overal op het middenveld uit de voeten, maar als linkspoot speel ik het liefst aan de linkerkant. De ambities en sportieve prestaties van AGOVV sluiten aan bij mijn verwachting van het voetballen in een eerste elftal. Ik wil mij hier graag door ontwikkelen als voetballer.”

Milo Oosterhof is 19 jaar en kan zowel als verdedigende middenvelder als op ’10’ spelen en heeft een verleden bij WSV en Vitesse voordat hij bij csv Apeldoorn terecht kwam. Oosterhof ligt zijn keuze op de website van AGOVV toe: “Via WSV ben ik vanaf de O16 bij CSV gaan voetballen. De stap naar AGOVV is goed voor mijn ontwikkeling. Het gevoel bij het eerste gesprek was direct goed en gaf vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om weer met Jos samen te werken. Bovendien is AGOVV een hele mooie vereniging met een mooie geschiedenis.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl