Home Achterhoek Sc Westervoort in slotfase voorbij VVG’25 (foto’s)

Sc Westervoort in slotfase voorbij VVG’25 (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Westervoort heeft zondagmiddag de topper in de tweede klasse G tegen VVG’25 met 4-2 gewonnen, de laatste drie doelpunten van de Westervoortse Sportclub vielen in het laatste kwartier. Door de driepunter houdt Sc Westervoort kans om voor het derde achtereenvolgende seizoen kampioen te worden, al is DVC’26 de nieuwe lijstaanvoerder door een beter doelsaldo.

VVG’25 kwam voor rust via Alexander Megens op voorsprong, niet veel later maakte Stan Maassen van den Brink de gelijkmaker. In de tweede helft leken de bezoekers uit Gaanderen dankzij de 1-2 van Yoni Bouwman op weg naar de zege en het kampioenschap maar in de slotfase zorgden goals van Mounir Amezrine, Gerard Smink (penalty) en Christian van Grieken voor een nu al legendarische slotfase.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |