Home Achterhoek OBW versterkt zich met makkelijk scorende aanvaller

OBW versterkt zich met makkelijk scorende aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Cornelis Hofman speelt volgend seizoen bij derdeklasser OBW meldt De Gelderlander. De 28-jarige aanvaller besloot onlangs per direct te stoppen bij derdeklasser FC Trias vanwege een moeizame relatie met trainer William Krabbenborg. Bij OBW wordt Hofman volgend seizoen herenigd met trainer Yassin Ouardighi die tussen 2018 en 2023 vijf jaar trainer van FC Trias was.

Hofman maakte voor FC Trias en FC Winterswijk in totaal meer dan honderd competitiegoals en was dit seizoen ook achtmaal trefzeker voor de derdeklasser uit Winterswijk. Hofman zou dit seizoen eigenlijk bij eersteklasser RKZVC gaan voetballen, maar trok uiteindelijk zijn overschrijving in om toch bij FC Trias te blijven spelen. FC Trias staat op dit moment op de negende plaats in de derde klasse A net boven de nacompetitieplaatsen, OBW speelt nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |