Home Arnhem Afgelast duel Kesteren-Alverna opnieuw op het programma

Afgelast duel Kesteren-Alverna opnieuw op het programma

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Afgelopen zaterdag werd het competitieduel tussen VV Kesteren en VV Alverna afgelast omdat vlak voor de wedstrijd een speler van het 45+ team van Kesteren een hartstilstand kreeg. Vanwege de impact van deze gebeurtenis was voetballen onmogelijk en werd de wedstrijd in de vierde klasse A afgelast.

Woensdagavond 15 mei wordt het duel alsnog op Sportpark De Leede in Kesteren gespeeld, de wedstrijd begint om 20:00. VV Kesteren moet winnen om een theoretische kans te behouden rechtstreekse degradatie te ontlopen, Alverna kan nog zowel de nacompetitie voor promotie als voor handhaving halen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl