Home Laatste Nieuws Topper SC Millingen tegen Germania gestaakt

Topper SC Millingen tegen Germania gestaakt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De topper in de vierde klasse D tussen SC Millingen en Germania is vanmiddag gestaakt met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. SC Millingen kon bij een overwinning kampioen worden, terwijl de bezoekers uit Groesbeek bij een zege  de kampioensrace weer in eigen handen hadden.

Wat een voetbalfeest moet worden, eindigde in een anticlimax. De scheidsrechter besloot de wedstrijd ‘wegens wanordelijkheden’ na een half uur spelen definitief te staken. De stand was op dat moment 1-0 voor SC Millingen door een goal van Owen Schenning. Trainer Tonnie Heijmans van Germania heeft een directe rode kaart gekregen van de arbiter vanwege aanmerkingen op de leiding.

De tuchtcommissie van de KNVB zal met spoed de rapportages over deze wedstrijd opvragen, aangezien het restant van deze wedstrijd cruciaal is voor het verdere verloop van de competitie. Meest voor de hand liggende scenario is dat de wedstrijd donderdagavond uitgespeeld zal worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl