Home Arnhem SDOO degradeert na nederlaag tegen DVOV

SDOO degradeert na nederlaag tegen DVOV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SDOO speelt volgend seizoen in de vijfde klasse. De zaterdagclub uit Heteren verloor op het eigen Sportpark Bretagne met 2-4 van DVOV en eindigt daardoor op één van de onderste twee plaatsen in de vierde klasse A.

De ploeg van trainer Peter van den Borden wist zich vorig seizoen nipt te handhaven in de vierde klasse, maar begon dit seizoen met twee punten in de eerste veertien wedstrijden dramatisch aan de competitie. Na de winterstop volgde een knap herstel met overwinningen op Beuningse Boys, FC Lienden en VV Barneveld, maar dit was te weinig voor handhaving. Tegen DVOV scoorden Dennis van Dijken en Timo Jansen voor SDOO.

DVOV stijgt door de derde achtereenvolgende zege naar de vijfde plaats en heeft nog kans om zich via de tweede periodetitel te plaatsen voor de nacompetitie. Voor de Velpenaren waren Sem Wisman, Remi Brouwer, Mark Otten en Zico Sarucco trefzeker.

Waarschijnlijk degradeert Kesteren ook rechtstreeks en moeten Beuningse Boys, FC Lienden en BVC’12 zich via de nacompetitie handhaven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |