Home Laatste Nieuws IJzersterk SV Nijmegen eindelijk kampioen

IJzersterk SV Nijmegen eindelijk kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Nijmegen heeft het lang verwachte kampioenschap van de vijfde klasse D eindelijk binnen. Tegen nacompetitiedeelnemer vv Montferland werd het 3-1 voor de Nijmeegse kampioen van trainer Nourdin Kerkri. In het sportieve  kampioensduel waren Zakaria Kerkri, Engin Gungor en Sagall Hertog trefzeker.

SV Nijmegen eindigde vorig seizoen nog anoniem in de middenmoot van de vijfde klasse, dit seizoen waren vanaf de eerste speeldag de titelaspiraties overduidelijk. De eerste acht competitieduels werden gewonnen en de grote voorsprong werd nooit meer weggegeven, ondanks dat het kampioensfeest tot tweemaal toe moest worden uitgesteld na puntenverlies. Met de meeste gescoorde doelpunten, de minst geïncasseerde tegentreffers en een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger RKSV ’t Peeske zal niemand de prachtige prestatie van SV Nijmegen betwisten.

RKSV ’t Peeske, SV Loo en vv Montferland zullen proberen om via de nacompetitie ook naar de vierde klasse te promoveren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |