Home Arnhem Duno veilig na ruime zege op DTS Ede (foto’s)

Duno veilig na ruime zege op DTS Ede (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno heeft de thuiswedstrijd tegen subtopper DTS Ede probleemloos met 3-0 gewonnen. In de eerste helft opende Benjamin Maria de score en vlak voor rust werd de wedstrijd beslist. Een overtreding van DTS-aanvoerder Jesse Buikema op Kane Keizer werd bestraft met een strafschop en een rode kaart. Keizer scoorde uit de penalty de 2-0. In de tweede helft hield het tiental van DTS Ede vooral tegen en bepaalde Maria met een benutte strafschop de eindstand op 3-0. Duno is nu zeker van handhaving, DTS Ede lijkt de nacompetitie voor promotie te gaan missen.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |