Home Arnhem De Bataven veel te sterk voor SC Bemmel (foto’s)

De Bataven veel te sterk voor SC Bemmel (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Een zeer goed spelend De Bataven heeft zaterdagavond de derby tegen SC Bemmel met 4-0 gewonnen. Door dit resultaat houdt De Bataven een kansje op de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie, terwijl SC Bemmel zich via de nacompetitie zal moeten handhaven in de eerste klasse. Het was aan SC Bemmel-doelman Wesley Hendriks te danken dat het bij 4-0 bleef, voor de thuisploeg uit Gendt waren Jermo Wilsterman, Jordi de Kramer en de invallers Siem van Huet en Berend Nunes de doelpuntenmakers.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |