Home Laatste Nieuws Bennekom verslaat Voorwaarts

Bennekom verslaat Voorwaarts

door Redactie
0 reacties

Op een zonovergoten Eikelhof moest de thuisploeg het opnemen tegen de nummer laatst van de ranglijst Het voor zijn laatste kans knokkende Voorwaarts uit Twello o.l.v. oud Bennekom trainer Jurgen Schefczyk, Voorwaarts dat zich in de uitwedstrijd al een uiterst lastig te nemen horde toonde (2 – 2).

Na 45 minuten bleek dat ook wel bij de rust: de tussenstand luidde daar 1 – 1 waarbij Voorwaarts in de 32e minuut op voorsprong kwam nadat Bennekom doelman Mike Vermeij daarvoor al 2 keer knap redding had weten te brengen. Goalie de Haan bleek in de warmin up niet fit genoeg om te starten waardoor Vermeij zich opnieuw terug vond in de basis waarna echter tot overmaat van ramp na 7 minuten ook captain Klein Holte geblesseerd uitviel, met een bovenbeen kwetsuur. Wessel van Silfhout kwam hem vervangen.

Ondertussen miste Marlon Versteeg 3 dotten van kansen maar benutte vlak voor rust alsnog de 4e mogelijkheid (‘42 1- 1) waardoor trainer Camiel Jager in de rust de kans kreeg de zaken te herschikken. Dat deed hij o.a door Quincy Arends in het veld te brengen voor Fabian Beukhof waardoor Bennekom met 4 spitsen kwam te spelen en achterin met drie man ging staan.

In de 54 e minuut wisselde Jager opnieuw met Jairo Soetowidjojo voor Maurice Kuppens waarna koud een minuut later Arnout Lagerweij de 2 – 1 binnenschoof (‘55) na een prachtige combinatie tussen David van Wijngaarden en Quincy Arends.
De hardwerkende Arends kreeg in het kwartier daarna 3 kansen maar het was Roy de Graaf die in de 70e minuut de wedstrijd in het slot gooide (3 – 1).

Trainer Jager wisselde daarna opnieuw en bracht Thomas Rood en Badreddine Haouat voor Roy de Graaf en David van Wijngaarden (‘71) waarna Quincy Arends zichzelf in de 85e minuut beloonde en de 4 – 1 liet noteren. Voorwaarts scoorde daarna vlak voor tijd nog wel tegen en bepaalde de eindstand daarmee op 4 – 2

Bennekom bleek onder zware haast tropische omstandigheden opnieuw de fittere ploeg en trok de wedstrijd uiteindelijk soeverein over de streep.

Volgende week is Bennekom vrij waarna op 25 mei thuis om 18.00 uur Bemmel de laatste tegenstander in de competitie is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |