Home Achterhoek WHC overtuigend kampioen in Groenlo

WHC overtuigend kampioen in Groenlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

WHC is kampioen geworden van de eerste klasse H en speelt volgend seizoen in de Vierde divisie. De club uit Wezep was het hele seizoen oppermachtig en gaf de welverdiende titel glans met een overtuigende 0-4 overwinning op SV Grol. Voor de ploeg van trainer Stephan Rahantoknam was Jasper Bremmer voor rust trefzeker en wisten Jelle Post, Jochem Oude Booijnk en Belan Zend in de tweede helft te scoren.

WHC won 18 van de 22 wedstrijden, heeft met 63 gescoorde goals de meest trefzeker ploeg van de competitie en bovendien met 15 tegentreffers de minst gepasseerde defensie. Van het kwartet DZC’68, NEO, SVWZ en FC Winterswijk gaan drie ploegen naar de nacompetitie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |