Home Laatste Nieuws Toch publiek welkom bij GRC 14-Theole

Toch publiek welkom bij GRC 14-Theole

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bij de competitiewedstrijd in de zuidelijke tweede klasse G tussen GRC 14 en Theole is vanmiddag toch publiek welkom. Omdat het bij de heenwedstrijd behoorlijk misging en de wedstrijd zelfs gestaakt werd, was aanvankelijk besloten de wedstrijd op Sportpark Almbos in Giessen zonder publiek te spelen. Theole laat weten dat er nu toch publiek welkom is.

Theole staat op de derde plaats met ene achterstand van vier punten op koploper Roda Boys en twee punten op Nivo Sparta. Omdat Achilles’29 de eerste periodetitel won en Roda Boys de tweede, is de club uit Tiel nog niet zeker van een nacompetitieticket. GRC 14 staat op de achtste plaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |