Home Laatste Nieuws Kampioen Veensche Boys eindelijk weer eersteklasser

Kampioen Veensche Boys eindelijk weer eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na dertien seizoenen in de tweede klasse keert Veensche Boys volgend seizoen terug in de eerste klasse. De club uit Nijkerkerveen werd dankzij de 2-5 overwinning op subtopper EDO kampioen van de westelijke tweede klasse B. Met nog twee wedstrijden op het programma heeft Veensche Boys een voorsprong van acht punten op eerste achtervolger VRC.

In Utrecht kwam Veensche Boys al in de vierde minuut op voorsprong dankzij een schitterend doelpunt van Rody Buitenhuis. Halverwege was het via treffers van Nico van den Brom en Alwin van Domselaar al 0-3. Na rust waren Levi Haringsma en nogmaals Nico van den Brom nogmaals trefzeker voor de kampioensploeg van de vertrekkende trainer Erik Assink.

Met 81 gescoorde doelpunten- een gemiddelde van bijna 3,4 doelpunt per wedstrijd- maakte het scorende vermogen van Veensche Boys dit seizoen het verschil.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |