Home Laatste Nieuws Achilles’29 verrast met verdediger buurman

Achilles’29 verrast met verdediger buurman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gino van den Berg maakt na dit seizoen de overstap van De Treffers naar Achilles’29. De 26-jarige centrale verdediger was vier seizoenen basisspeler bij de Tweede divisieclub uit Groesbeek, maar moet het dit seizoen voornamelijk met invalbeurten doen. Van den Berg speelde dit seizoen slechts twee competitieduels in de basis, maar kwam al wel tot 88 duels voor De Treffers in de Tweede divisie. Bij Achilles’29 wordt Van den Berg  min of meer de opvolger van Tom van der Neut die na dit seizoen vertrekt op De Heikant.

Van der Berg speelde in de jeugd in Duitsland en kwam onder meer uit voor Borussia Mönchengladbach en HSV. Na een periode bij Cambuur Leeuwarden maakte hij in 2019 de overstap naar De Treffers. Ondanks een contract tot de zomer van 2025 bij de huidige nummer twee van de Tweede divisie verkast Van den Berg in de zoektocht naar meer speelminuten deze zomer naar Achilles’29, dat in de nacompetitie zal proberen te promoveren naar de eerste klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |